Avís a navegants ;)

Hola company/a. Sí, tu que potser has arribat a aquest blog a la recerca de la poció màgica que et faci calmar el caos que ara mateix experimentes dins teu després d’haver començat el semestre matriculat a l’assignatura CTIC. Abans que res… respira fons i calma! Tot el que et passi ara mateix pel cap nosaltres també ho hem pensat i patit abans. Així que enganxa’t un post-it amb les paraules ‘ganes‘ i ‘il·lusió‘ per qualsevol racó del teu espai vital i gaudeix d’aquesta aventura virtual.

 Ens permets uns petits consells?

  1. No t’atabalis. I si no ho pots evitar, pregunta! Al consultor, als companys, per correu, a través del fòrum… Sempre trobaràs la resposta que necessites.
  2. Gaudeix‘ de l’aprenentatge tot i les adversitats (en algun punt del nostre procés, potser ens hem oblidat de fer-ho).
  3. No converteixes l’asincronia en la teva obsessió. Supera-ho ràpid i fàcil.
  4. Revisa sovint els acords inicials i la planificació que pacteu al grup. Això et tornarà a la terra en moments de desesperació.
  5. Aprèn les habilitats i coneixements dels teus companys i comparteix amb ells les teves.
  6. Els contes de fades no existeixen. Així que hi ha un elevat percentatge de possibilitats que els grup perdi components pel camí. Prepara’t per a ser resolutiu i evitar la pèrdua de temps.

 Per acabar et podem dir que has d’intentar complir amb els bons propòsits amb els quals, de ben segur, començaràs aquesta assignatura i, que no oblidis sobretot que formes part d’un grup. Aquest és el principi bàsic. La resta va sorgint i tots els entrebancs es van superant.  Molta sort!!!

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari