Comiat

Pensàvem que no arribaria mai però finalment… ja hi som! Últims dies de semestre i tancament del nostre primer projecte virtual. Més que tancar, aquests dies gràcies a les valoracions dels nostres companys d’aula podem arrodonir el nostre projecte. Des d’aquestes línies volem agrair la seva tasca d’anàlisi molt detallista i absolutament respectuosa així com les propostes de millora que ens han suggerit. Apuntem a la nostra llibreta de tasques pendents:

–       Fer una revisió ortogràfica final del treball (amb les presses dels últims dies, alguna petita errada se’ns ha escapat a nosaltres però no als ulls dels nostres companys; ben vist!)

–       Incloure enllaços interns a la wiki (i també al blog) que connectin amb punts diferents del treball (nosaltres hem centrat la navegabilitat entre pàgines i ‘cap a fora’ de la wiki i del blog però no ‘cap a dins’ del mateix material redactat.)

–       Fer un apartat dins del wiki on connectem tots els temes treballats abans d’exposar les conclusions.

 A banda de les valoracions dels companys d’aula, arriba també el moment de valorar de forma individual/grupal l’ús que farem, d’ara en endavant, de les competències adquirides en aquesta assignatura. De moment, els tres membres del Grup @Avenç estem d’acord en que la primera aplicació serà a la mateixa UOC, en pròximes assignatures i treballs virtuals que se’ns encarreguin. Hem trencat el gel amb l’entorn virtual amb finalitats acadèmiques.

 Pel que fa a aplicacions individuals, l’Albert intentarà que els seus alumnes facin un blog o un wiki ja que li han semblat unes eines molt útils, la Dolors, de moment, no pot aplicar professionalment tot el que ha après, que és molt, però tot arribarà, li “volten” moltes idees i la Txell li ha trobat el ‘gustet’ a això dels blogs i el WordPress i fa dies que li balla pel cap alguna idea explosiva, a banda d’aplicar els nous coneixements en la seva professió vinculada al món 2.0.

 Ara sí, línies per a l’adéu. Gràcies per haver-nos seguit i llegit fins aquí. El nostre període ha acabat. Si el teu comença ara, esperem que la nostra experiència et serveix d’ajuda i només ens queda dir-te que molts ànims, molta sort i uns petits consells.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s