Tecnologia digital (PF)

Moment de repàs mental de coses apreses i coses encara pendents d’encarar. Com a grup, les nocions de tecnologia digital han millorat força. Encara recordo els primers dies en què uns treballàvem amb Openoffice, d’altres amb el paquet d’ofimàtica de Microsoft i hi havia conflicte en les extensions d’algunes de les versions dels arxius que anàvem guardant. El mateix passava quan provàvem de fer-nos un ‘toc’ per xerrar per xat i en aquell moment alguns estàvem connectats a la versió estàndard del portal UOC i d’altres en la versió mòbil a través de dispositius tipus tauleta tàctil o smartphone. I la comunicació era impossible.

A poc a poc hem anat unificant criteris. No ens ha calgut verbalitzar-ho en la major part d’ocasions. Bé, sí que hem verbalitzat que hem parat molt bojos provant d’utilitzar l’editor de la wiki.  Tot i ser una eina col·laborativa hem acabat descobrint que l’edició d’estil és millor fer-la en documents apart si volem que la wiki respecti negretes, cursives, etc. Fet, doncs.

Pel què fa al tractament de la informació, sobretot hem treballat informació textual, imatge fixa i vídeo. Àudio, dades i presentacions ens ha estat una mica difícil d’implementar tenint en compte el tipus de treball literari. L’organització i gestió de tota aquesta informació l’hem centrada sobretot en l’espai de treball. Un espai que ens ha servit com a entorn segur i que ens ha estalviat utilitzar altres eines externes (p.e. serveis d’emmagatzematge virtuals).

Parlant d’eines online, per si no el coneixes, et recomano un editor d’imatges en línia: Pixlr.

1 comentari

Filed under Autoavaluació projecte

1 responses to “Tecnologia digital (PF)

  1. Dolors Silva

    A nivell personal puc dir que he aprés molt. Abans de fer aquesta assignatura considerava que era bastant ignorant en molts aspectes tecnològics. Ara sóc jo la que explica a altres persones els coneixements que he anat adquirint. Com a grup hem evolucionat força. Has fet un bon resum de la nostra progressió. Gràcies per la teva recomanació.

Deixa un comentari