Comunicació a la xarxa

7158670888_03cf223cfd_mLa comunicació a la xarxa ha sigut molt més fluïda que a les PAC anteriors, per primer cop hem respectat els acords inicials i teníem les respostes en el temps que ens vam marcar als acords inicials.

Com és l’última entrada de comunicació a la xarxa m’agradaria destacar que al llarg d’aquest curs hem après a respectar els companys i a no tenir-los pendents d’una resposta massa temps, encara que ens ha resultat difícil treballar de manera asincrònica però tinc la impressió que ens n’hem sortit força bé.

Per a futures assignatures crec que ens enduem a la motxilla un grapat d’actituds a tenir en compte: cal ser constant, no deixar la feina per un altre dia, tenir present que treballem amb més gent i que esperen la nostra col·laboració, respectar els acords presos entre tots…

Ara ja hem acabat de redactar el wiki i encara que ho hem fet d’una manera molt lenta estic molt satisfet del resultat final. No se ben bé per què, però la realitat és que som molt més eficients quan treballem contrarellotge, em sembla que la pressió de l’últim moment ens porta a treure el màxim de nosaltres mateixos…

M’agradaria destacar que la comunicació a la xarxa ha estat imprescindible per realitzar aquest treball, ara només ens queda acabar de parlar quatre coses i n’estic segur que aconseguirem acabar l’assignatura de forma satisfactòria.

Anuncis

1 comentari

Filed under Autoavaluació grup

One response to “Comunicació a la xarxa

  1. maixendri

    La contrarellotge de què parles de vegades és una gran injecció d’energia i motivació de cop i resulta efectiva. Però, tot i que costi, la clau és treballar equilibrant i dosificant energies, especialment si compatibilitzes vàries assignatures a l’hora.

    Comparteixo totalment la teva reflexió sobre el grapat d’actituds que ens enduem a la motxilla. Personalment, i tenint en compte que aquesta era una de les dues primeres assignatures en què m’he matriculat per primer cop a la UOC, ha estat tot un descobriment el fet de treballar de forma virtual i crec que una bona base per la resta d’estudis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s