Presentació del projecte

El modernisme és el corrent literari que centra el nostre projecte i a través del qual hem volgut trobar resposta a la següent qüestió: podem parlar d’una literatura europea?

A través de la wiki ens introduïm en aquest moviment cultural que, tot i eclosionar a partir de l’arquitectura, també compta amb una important vessant literària que hem volgut analitzar. Des de la introducció del projecte fins a les conclusions, passem per un seguit d’escenaris on presentem les claus del modernisme i les seves característiques principals. Comparem la seva evolució a Catalunya, a l’estat espanyol i a la resta del continent europeu. D’aquesta manera podem analitzar el desenvolupament literari d’aquest moviment introduint-nos en els diferents contextos i, arribar a unes conclusions sobre si realment podem parlar d’una literatura europea, cosa que hem fet i hem justificat amb vuit arguments.

El nostre procés de treball com a grup ha experimentat diferents fases i, en totes elles, hem intentat sobreposar-nos a les dificultats i adaptar-nos als canvis. @Avenç va néixer com a grup format per quatre membres que durant la primera etapa del treball vam treballar força cohesionats. Malauradament un dels nostres membres va desaparèixer en començar la segona fase de treball, tot just coincidint amb l’inici del seu rol com a coordinador. @Avenç es queda amb tres membres que al llarg de tot el procés hem hagut de lluitar contra el nostre principal obstacle: l’asincronia. Tot i així el grup ha anat guanyant en comunicació i en compromís global; això, sumat al gran respecte que ens hem demostrat els uns als altres, ha fet que la feina arribi a bon port i que pugem concloure el nostre treball amb satisfacció individual i grupal.

Pel que fa a la tecnologia digital, ha estat tota una descoberta de noves aplicacions. Només un dels components del grup havia treballat amb un blog i cap dels tres tenia experiència ni amb el wiki ni amb zotero. En un principi ens va costar una mica aprendre a utilitzar-los, però un cop hi hem treballat ens han resultat més fàcils del que semblava.

La companyonia amb la qual hem desenvolupat la nostra feina ens ha portat a crear un bon equip de treball. Hem sabut extreure el millor de cadascun de nosaltres per a poder aportar a la nostra tasca un resultat satisfactori. 

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Autoavaluació projecte

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s