Informació

 Ara pensava en els primers missatges de presentació que vàrem fer tots plegats. Desprès va venir el debat.  Quants missatges!!! Hi havia ganes de dir coses i dewiki[1] que se’ns escoltés. De cop i volta formàvem part d’un grup. Quina emoció!!! A partir d’aquell moment  va començar un aprenentatge ràpid i eficient.  No m’hagués pensat mai que arrib71479-blog-basicoaria a crear, juntament amb uns companys d’estudis, un blog. Si parlo de la wiki, inimaginable del tot. No sabia de cap utilitat com Zotero, la qual ha estat un gran descobriment.  Hem vençut els obstacles que ens anàvem trobant pel camí. I ara, quasi al final d’aquest camí, ens trobem a punt de fer la  presentació  del nostre projecte. Quin goig!!!zotero

Anuncis

1 comentari

Filed under Autoavaluació projecte

One response to “Informació

  1. agimenezser

    Totalment d’acord amb tu Dolors, m’ha agradat com has definit els diferents passos i sensacions en el moment de fer la feina, i també cal remarcar que et quedes ben descansat mentalment un cop l’acabes.
    El Zotero al principi em va semblar una eina molt enrevessada, un cop comences a afegir-hi referències que impliquen unes quantes hores llegint pàgines de tot tipus aprens a fer-lo anar i és ben fàcil. Per tant estic força content del tractament que hem fet de la informació.
    Jo tampoc m’hagués imaginat mai fent un blog i un espai wiki, i ves per on, ja el tenim acabat!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s