Treball en equip

Quan vam començar la PAC estàvem una mica perduts, havíem de fer la planificació, un blog, un wiki, un grup del zotero per compartir les cerques… Això ens va costar assimilar-ho, semblava molta informació nova i de cop. Primer de tot vam definir cadascun quins són els nostres punts forts i els febles això va ajudar a organitzar la feina.

El treball en equip ha sigut fonamental per realitzar aquesta PAC, però ens ha passat una mica de tot:

– Hem patit una manca de coordinació vinculada a la desaparició d’un membre del grup.

– Els primers dies de la PAC, i en altres ocasions, hem mostrat una certa procrastinació envers algunes activitats que havíem de fer.

– Hem treballat en xarxa i des de la primera activitat teníem marcats uns acords per treballar però hi ha hagut vegades que el mecanisme per donar un simple vistiplau a alguna activitat col·lectiva ha trigat dies i això ha provocat també l’endarreriment del treball.

Tot això sumat ens ha portat a entregar la PAC fora de termini gràcies a la pròrroga que ens ha concedit el tutor.

Ara ens caldrà treballar cada dia una estoneta per tal que aquests contratemps no ens tornin a succeir. Espero que tots nosaltres hàgim après que és molt important respectar els acords, col·laborar amb els companys i comprometre’ns a dur la feina a bon port.

Anuncis

1 comentari

Filed under Autoavaluació grup

One response to “Treball en equip

  1. maixendri

    La veritat és que el nostre procés de treball no està sent gaire fàcil. En les darreres setmanes sempre em ve al cap la imatge dels treballs en grup que feia a la meva època d’estudiant d’institut, a casa d’un o d’un altre, a la biblioteca, compartint riures, feina i unes coca-coles (que en l’etapa universitària es convertirien en ‘birres’ al bar de la ‘facul’).

    Sí, d’acord, ha arribat la fase de maduresa. Però coi, podria ser més pràctic tot plegat. Especialment la wiki. D’acord que la seva funcionalitat no està pensada per lluir, com un blog, però… qui va idear-ne l’editor es va quedar ben a gust. Potser quan el dissenyava ho feia de forma asíncrona amb altres membres i algunes de les opcions van quedar sense finalitzar…

    Ho confesso: asincronia és la paraula maleïda en aquest primer semestre meu a la UOC. Gravada a foc pels segles dels segles.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s