Actitud digital cívica

Un treball digital en grup amb una comunicació asincrònica comporta una sèrie de compromisos dels membres del grup. Cal escoltar els plantejaments dels altres i ens hem de mostrar receptius a l’hora de rebre propostes dels altres companys, també hem de proposar les nostres idees que creiem que aportin coses a la tasca del grup.

La comunicació ha de ser fluïda, respectuosa i cordial i cal tenir presents els compromisos presos en els acords fets entre tots. Per comunicar-nos vam començar utilitzant el correu personal de la UOC, ara utilitzem sobretot l’àrea de debat de l’espai del grup i les persones que coincideixen en el temps un xat extern.

Hem de ser constants, i sóc el primer en reconèixer que no ho he estat el suficient, i a més a més he de lloar les membres del grup que quan han tingut un inconvenient per connectar-se ho han avisat amb prou temps.

Un altre punt a tenir en compte és el de llegir-nos la feina feta per la resta dels companys i si veiem qualsevol cosa que no hi estem d’acord dir-ho i fer la nostra proposta de canvi. Cal que cooperem entre tots per portar la feina a bon port.

Dins l’actitud digital cívica m’agradaria destacar que haurem de citar totes les fonts que trobem a la xarxa i ens facin servei quan fem el projecte perquè si no les citéssim estaríem fent un plagi de l’autor, i ens apoderaríem il·legítimament de les seves paraules.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Autoavaluació grup

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s