Planificació i gestió del projecte

Després d’aquestes primeres setmanes treballant en la planificació del projecte, entenc perfectament el valor d’aquesta fase. Com aquell qui diu, acabem de penjar una estupenda graella el màxim de completa possible i, minuts més tard, ja em passa pel cap que molt probablement hi haurem d’anar fent actualitzacions sobre la marxa.

planiQuè bonic que és tot sobre el paper, ben compaginat, amb les seves negretes, cursives, marges, colors… I com costa seguir-ho fil per randa! Potser si els membres del grup ens poguéssim tancar en una casa de tipus reality show sense fer res més que dedicar-nos a complir punt per punt el calendari de tasques, la cosa seria diferent. Però som persones amb vida més enllà del terreny acadèmic i la conciliació de vegades és més complicada del què sembla al paper. Des d’aquí, una reverència a les mares pencaires. Elles sí que en saben de conciliacions!

Aprofito aquestes línies per animar els meus companys a continuar amb il·lusió -encara que soni a discurs electoral-. I, sobretot, els vull agrair el seu ajut i la seva comprensió pel què fa a les circumstàncies personals de tots plegats. Noi i noies, l’agulla està prou ben enfilada. Ara toca dur a terme tot allò del què hem deixat constància per escrit. Ja falta menys!!!

Anuncis

1 comentari

Filed under Autoavaluació grup

One response to “Planificació i gestió del projecte

  1. Dolors Silva

    Quant vàrem començar la planificació, vaig pensar: “àrdua tasca”. L’organització és essencial per a poder portar a terme el nostre projecte virtual i en grup. Tenim uns objectius i hem de acomplir amb les dates. Tanmateix, la planificació ha de ser deformable. Sempre hi ha punts que s’han de reconsiderar. D’altra banda, les iniciatives individuals sempre han estat positives, encara que no formessin part de la planificació proposada. Per acabar diré que m’afegeixo a les paraules d’ànim de la Txell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s