Comunicació a la xarxa

Tot i que els primers dies la nostra comunicació va tenir sincronia en el temps (ens vam posar d’acord per a enviar-nos missatges a una mateixa hora), amb el pas dels dies ens hem acostumat a treballar de manera totalment asíncrona.

La comunicació a la xarxa és un repte fàcil de superar si tots els membres del grup respecten la temporalitat de les connexions i de les respostes.

Tenim a la nostra disposició un espai de comunicació en el qual podem organitzar els fitxers que hem de treballar en  carpetes per a cada àmbit del projecte. D’aquesta manera tota la informació pot ser consultada en qualsevol moment.

En quant a la presa de decisions no ha estat gens complicada. Si tots els components fem propostes, les revisem, les compartim i les acceptem, la resolució és àgil i ràpida.

Així doncs, la comunicació en xarxa, donat que deixa registre de tot el que s’ha parlat i treballat,  ha esdevingut una eina de treball molt valuosa.

Anuncis

1 comentari

Filed under Autoavaluació grup

One response to “Comunicació a la xarxa

  1. maixendri

    Al principi se’m feia difícil pensar en establir comunicació sense veure’ns les cares ni coincidir ni en temps ni en lloc. I en aquests primers dies en què ens trobàvem de forma sincrònica, em preocupava quedar-me al marge del procés en no coincidir en horaris de connexió amb els companys.
    Per sort, tots vam entendre que en el terreny virtual les coses funcionen diferent. I hem donat sentit al fet de ser ‘universitaris online’.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s